Luyer Web Design

Bedrijfsprofiel

Organisatie

Luyer Web Design is een internet bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerp, advies en de bouw van websites.
Ontwerp
Een website is als een visitekaartje. Gebruikersgemak valt of staat bij een goed ontwerp. Een site ontwerpen dat er flitsend uitziet op de meestgebruikte browser is meestal geen probleem, maar geldt dat ook voor de minder populaire browsers - zoals die van gehandicapten? U wilt toch niet onbedoeld gebruikersgroepen uitsluiten? En de meest onbekende groep 'gebruikers' zijn de zoek-robots. Als die uw website niet begrijpen zal niemand u vinden via zoek-machines.
Dus niet alleen de opmaak en de teksten zijn belangrijk maar ook de - niet zichtbare - onderliggende techniek moet goed functioneren.
Wij zorgen voor een ontwerp die ook 'onder de moterkap' degelijk in elkaar zit.
Advies
Wij bieden advies - als kritische sparringpartner - om te komen tot een voor u optimale website. Luyer Web Design stelt voor, luistert en analyseert uw doelstellingen en beperkingen.
De ontwikkeling van een geslaagde website begint bij een gezamelijke en doordachte denkoefening over uw vereniging, stichting of bedrijf, en wat het internet voor u kan betekenen.
Bouw
Naast Ontwerp en Advies kunnen we natuurlijk ook de Bouw (of restyling) van uw website verzorgen.

André Luyer - oprichter en eigenaar

Oprichter en eigenaar van Luyer Web Design, André Luyer (1967), is afgestudeerd in "elektrotechniek, differentiatie technische computerkunde" (voorloper van informatica) en is sinds 1990 werkzaam in de ICT - al heette dat toen nog anders. In die hoedanigheid is hij nauw betrokken bij de ontwikkelingen op het internet en data-netwerken in het algemeen.
"Ik ben begonnen met Mosaic - de oer-browser - en heb de op- en ondergang van Netscape in de browseroorlog meegemaakt.", herinnert André zich.

Ook privé is André al sinds 1996 actief op het internet. "En zonder style-sheets een enorme puzzel om de weergave op de verschillende browsers gelijk te houden" aldus André. Tegenwoordig is het gelukkig veel eenvoudiger om met behulp van Cascading Style Sheets (CSS) de opmaak te sturen.

"Omdat ik de loop der jaren steeds vaker gevraagd werd om websites te bouwen heb ik besloten dit onder te brengen in een eigen bedrijf."